Jobansøgning

Kære Henriette,


Værsgo. En job-ansøgning du ikke har bedt om ;-)


Jeg vil rigtig gerne være holdkammerat med dig, Thomas og alle de andre dygtige og sjove mennesker hos Chrøis og Lund Bolig


Når jeg nu skal sige det selv så er jeg (exceptionel) dygtig og passioneret omkring:

- Hele rekrutteringsprocessen, herunder organisationsopbygning. Spørg bare Thomas. (Og læs vedhæftede udtalelser fra andre)


- Teamoptimering. Holde formen, trivslen og effektiviteten oppe i teams


- Jeg ved en del om generel HR/People & Culture også. Jeg vil gerne lære mere hvis det ønskes at jeg påtager en større rolle?


- Derudover gad jeg godt at blive dygtig til ESG opgaver og have ansvar i det også. Igen, hvis dette behov ville opstå?


Så, skåret ud i pap: Skal i have en HR-Chef eller HR & ESG-Chef så vil jeg meget gerne i betragtning (Evt. som fast ekstern partner efter behov)


Kort om mig:


Bor i Silkeborg, gift med Gitte, 2 voksne sønner. Kender Thomas også i privat sammenhæng. Er i familie med Sasja Skov som glæder sig til at starte hos dig.


Korte aktuelle og relevante nedslag:

- Har arbejdet med ledelse, organisationsudvikling, personlig udvikling og events i det meste af mit arbejdsliv

- Har arbejdet for Humantrust 

- Har rådgivet René Birch (med følge) i en CEO-rekrutteringscase sidste år

- Har i sidste uge været til møde med Birch Ejendomme med deres HR-Chef omkring        rekruttering og ESG opgaver. De bløder vist?


Har min egen gode kundeportefølje nu i Ruggaard & Co, men jeg kigger jo interesseret og nysgerrig med i CL Boligs gøren og laden. Det ligner et spændende og sjovt arbejdsmiljø som jeg kan udvikle mig i

Måske husker du at jeg har været til møde med dig i december 2022, sammen med min daværende partner Henriette? Thomas stødte også til mødet

Det vil være rigtig fedt med en dybere snak med dig, hvis du ellers kan se idéen med mine tilnærmelser? Du inviterer bare i så fald, tak.


Mange hilsner - Claus Ruggaard


(Se mere om mig og min virksomhed her på ruggaard.dk - Du kan selvfølgelig også få mere formelt CV hvis du ønsker det?)


3 positive udtalelser fra andre om mig - (Ananas i egen juice):

Tidligere forretningspartner, Henriette Aalbæk:

"I forbindelse med mit exit fra Aalbæk Ruggaard, sender jeg Claus følgende ord med på vejen:

Jeg vil gerne takke Claus for det par år, vi fik sammen i projektet. Det har været en kæmpe inspiration og glæde at arbejde sammen med Claus – og når jeg forlader virksomheden, er det ene og alene fordi, jeg fik en mulighed, det var umuligt for mig at sige nej til.
Mit samarbejde med Claus har været spændende, lærerigt, skørt (på den fede måde), og fyldt med skønne oplevelser af i fællesskab at udfordre vores kunder og hjælpe dem med at flytte ledere og deres organisationer. Det har ikke mindst været på grund af Claus' nogle gange "skæve" vinkling på tingene, hans evne til at se og nå ind bag facaderne og udfordre normen.
Claus er sat i verden for at udvikle mennesker, teams og organisationer. Han skubber gerne mennesker ud af deres komfortzone for at hjælpe dem med at øge deres selvindsigt – fordi han forstår, at manglende selvindsigt hindrer fuld udfoldelse af organisationens potentiale, og ultimativt betyder noget for organisationens trivsel og dermed bundlinje.

I mit samarbejde med Claus har jeg set, hvordan han modigt, men stilfærdigt udfordrer konventionelle tænkemåder. Det gør hans arbejde med rekruttering og udvikling så meget stærkere, end hvad man almindeligvis får fra traditionelle headhuntere. Claus' insisteren på at grave dybt og grundigt kan til tider opleves som tæt på irriterende – men både kunder og kandidater, vi har betjent, har været så meget mere tilfredse med forløbet

Jeg vil til enhver tid anbefale Claus som katalysator for udvikling af din organisation gennem ledelsessparring, teamudvikling og rekruttering… Men vær klar til at lade ham komme ind og under huden på dig og din organisation. Så får du mere end fuld valuta for pengene!"

Kandidat:

"Når det du gør, kommer fra hjertet. Når du oprigtigt ønsker at hjælpe virksomheder, organisationer og mennesker, og samtidig er passioneret og dygtig til det du laver - så kan andre mennesker mærke det. Det er den korte version af, hvorfor det er en god oplevelse at blive "udsat" for Claus. Hans integritet er tydelig og derfor får han min varmeste anbefaling.

Derudover er en samtale med Claus fuld af god energi, humor og oprigtig nysgerrighed.

Tak for det" - Rikke

Kunde (Anonymiseret, men detaljer gives gerne på møde)

"I XX besluttede vi at opgradere vores salgs-ressourcer. Få en ny og stærk ressource ind i teamet til B2B divisionen "XX". En ambitiøs, professionel, ordentlig og energisk fagmand, der kunne løfte salget til de højder vi finder realistiske.

Jeg har hørt godt om Claus Ruggaards evner og resultater som recruiter/headhunter og jeg kender ham også privat. Så vi tog det indledende møde, som man jo gør. Mit oplæg til Ruggaard & Co var at vi skulle bruge en salgschef til "XX" der kunne det og det. Mødet skrider fint frem og Claus Ruggaard stiller så en byge af afklarende, smarte og begavede spørgsmål, der rokker noget ved min oprindelige idé om "kun" en Salgschef.

Claus udfritter mig: "Har du egentlig ikke brug for endnu stærkere kræfter, der på sigt, kan aflaste dig meget i din ledelses-rolle??"

Jow.. Lige præcis.. Det kunne være fantastisk, hvis det kunne lade sig gøre. Kan det det?

Claus foreslår at vi kører 2 parallelle forløb, alm. salgschef og salgschef med CCO lyst og potentiale.

Som sagt, så gjort… Claus finder kandidat via sit netværk. Kandidaten var ikke jobsøgende som sådan, men Claus får ham somehow på krogen. Claus kunne med sin dybe indsigt i vores virksomhed, gøre kandidaten nysgerrig på mere information. Og vi fik vigtig information (ambitioner, personlighed oma.) den anden vej der til sidst endte i et håndslag (og en kontrakt)

Jeg har fået en knusende dygtig og vellidt ny mand med på holdet.

Jeg giver derfor Claus Ruggaard mine bedste anbefalinger, han er grundig, ordentlig, nysgerrig, kreativ og smart i sine løsninger. Og spørgelysten ;-)

Min nye mand fortæller også varmt om processen hos Claus Ruggaard. Han har aldrig oplevet en så grundig og empatisk proces. Kæmpe anbefalinger derfra også til Claus.

NB! For at det ikke skal være løgn, så fik jeg for nyligt besøg af en kunde, der havde været i den selvsamme salgschef proces med Ruggaard & Co, uden at få jobbet selvfølgelig. Han skamroste også processen som værende meget ud over det sædvanlige. Så hele 3 store anbefalinger på samme proces.. Bravo Claus Ruggaard"