Ananas i egen juice - Feedback og 'scrapbog' på vores resultater

2024-04-25

Flere har været så søde og rare, at udtale sig om vores resultater.

Feedback fra ex-forretningspartner Henriette Aalbæk:

"Mit samarbejde med Claus har været spændende, lærerigt, skørt (på den fede måde), og fyldt med skønne oplevelser af i fællesskab at udfordre vores kunder og hjælpe dem med at flytte ledere og deres organisationer. Det har ikke mindst været på grund af Claus' nogle gange "skæve" vinkling på tingene, hans evne til at se og nå ind bag facaderne og udfordre normen.
Claus er sat i verden for at udvikle mennesker, teams og organisationer. Han skubber gerne mennesker ud af deres komfortzone for at hjælpe dem med at øge deres selvindsigt – fordi han forstår, at manglende selvindsigt hindrer fuld udfoldelse af organisationens potentiale, og ultimativt betyder noget for organisationens trivsel og dermed bundlinje.

I mit samarbejde med Claus har jeg set, hvordan han modigt men stilfærdigt udfordrer konventionelle tænkemåder. Det gør hans arbejde med rekruttering og udvikling så meget stærkere, end hvad man almindeligvis får fra traditionelle headhuntere.
Claus' insisteren på at grave dybt og grundigt kan til tider opleves som tæt på irriterende – men både kunder og kandidater, vi har betjent, har været så meget mere tilfredse med forløbet… også i tilfælde, hvor der ikke har været match" - Henriette Aalbæk

Kristina Hvas Stokholm:

"Med din jordnære gemyt, evne til at udfordre normen og nå ind bag det polerede ydre, er du i min optik et fyrtårn indenfor rekruttering og udvikling af mennesker.

At du så helt har tabt bolden, når det kommer til (FC) Midtjyllands eneste rigtige hold - det kan der jo arbejdes på.
Held og lykke med biksen, kære Claus!"

Et eksempel på hvor Ruggaard & Co udfordrer opgaven og sammen finder en endnu bedre løsning:

"I Safco International A/S besluttede vi at opgradere vores salgs-ressourcer. Få en ny og stærk ressource ind i teamet til B2B divisionen "Fronter". En ambitiøs, professionel, ordentlig og energisk fagmand, der kunne løfte salget til de højder vi finder realistiske.

Jeg har hørt godt om Claus Ruggaards evner og resultater som recruiter/headhunter og jeg kender ham også privat. Så vi tog det indledende møde, som man jo gør. Vores oplæg til Ruggaard & Co var at vi skulle bruge en salgschef til "Fronter" der kunne det og det.

Hele processen fra indledende snak til udvælgelse, samtaler og endelig ansættelse af kandidat, er forløbet meget professionelt og trygt. Der har været en super god sparring, hvor Claus har udfordret os aktivt på vores umiddelbare tanker og beslutninger, så vi i fællesskab har nået det bedste i processen – netop dette er voldsomt vigtigt for os, så vi føler at der er sjæl og ansvar i opgaven – både over for os og også over for kandidaterne.

Jeg har fået en rigtig dygtig og vellidt ny mand med på holdet.

Jeg giver derfor Claus Ruggaard mine bedste og varmeste anbefalinger, han er grundig, ordentlig, nysgerrig, kreativ og smart i sine løsninger. Og spørgelysten ;-)

Min nye mand fortæller også varmt om processen hos Claus Ruggaard. Han har aldrig oplevet en så grundig og empatisk proces. Kæmpe anbefalinger derfra også til Claus.

P.S. For at det ikke skal være løgn, så fik jeg besøg af en kunde, der havde været i selvsamme salgschef-proces med Ruggaard & Co, uden at få jobbet selvfølgelig. Han skamroste også processen som værende meget positiv ud over det sædvanlige. Så hele 3 store anbefalinger på samme proces. Bravo Claus Ruggaard"

Ole Tolderlund - Direktør i Safco International A/S

"Tillykke med de nye udfordringer. For efterhånden mange år siden arrangerede jeg team event for LEGO hos dig i dine skønne omgivelser i Silkeborg. 🌳 Står stadig tydeligt i hukommelsen, så det må have gjort indtryk. 💪 Teamet blev rystet godt sammen med mad over bål, kanotur og lign." - KR 
Feedback fra kandidat:
"Min kontakt med Ruggaard & Co har udelukkende været positiv. Det job jeg søgte, hvor Ruggaard & Co havde fået til opgave at finde idealkandidaten, fik jeg ikke.

Jeg fik til gengæld en oplevelse af at være taget seriøst og blive behandlet professionelt fra første opringning fra Claus. Samtalen med Claus forløb dybt professionelt og det var tydeligt for mig, at han er enormt kompetent og dedikeret.

Jeg gik derfra med en følelse af at have haft en af de bedste jobsamtaler nogensinde. Jeg havde haft en spændende dialog om jobbet, faglige såvel som personlige kompetencer. En samtale der føltes som om vi faktisk havde kendt hinanden i længere tid end vi rent faktisk havde.

Claus har været tydelig, åben og ærlig gennem hele forløbet. Han har altid overholdt sine aftaler og haft respekt for min tid. Han er endvidere et meget behageligt menneske som har veludviklede kompetencer inden for mange felter inden for sit fag, og jeg vil særligt fremhæve hans evne til relationsdannelse .

Jeg sætter stor pris på, at min jobsøgnings-vej krydsede Ruggaard & Co. I jagten på mit drømmejob har ikke alle ansættelsesprocesser været lige positive, men da jeg kom i kontakt med Claus, fik jeg, på trods af at jeg ikke fik jobbet jeg havde søgt, en masse værdi med mig.

Det har klart givet mig ny energi til at fortsætte min søgen . Varmeste anbefalinger herfra" - Line

Feedback fra kandidat:

"Som kandidat hos Ruggaard & Co giver jeg hermed mine varmeste anbefalinger til både kandidater og virksomheder.

Fra et kandidats synspunkt så er oplevelsen med Ruggaard & Co betydeligt anderledes end gennemsnittet for rekrutteringsbranchen. Her bliver man som menneske og kandidat virkelig taget alvorligt. Både hvis man er et match, men også hvis man ikke er. Der er ingen standardafslag eller "vi er gået med en anden" formuleringer, men et sagligt og brugbart afslag, der får dig, som kandidat, til at stå tilbage med følelsen af
at have lært noget af et forløb, selv om det ikke ender ud i stillingen man var i forløb til.

Jeg har oplevet Ruggaard & Co fra to sider. Både som klassisk kandidat, men også som jobsøgende med ønsket om sparring med Ruggaard & Co. Det var en øjenåbner. Claus opfordrede mig til først og fremmest at finde ud af hvem jeg selv var, hvad der motiverede mig, og hvorfor jeg havde taget de beslutninger i min karriere jeg havde. Var det jeg søgte, i virkeligheden det jeg ønskede. En dybt irriterende tilgang, hvis man som kandidat, netop ikke er afklaret og ikke har opnået den fornødne selvindsigt.

Det er step 1 i Ruggaard & Cos model. Hvem er du, eller hvem er din virksomhed? Ruggaard & Co læser både mennesker og virksomheder ekstremt godt. De færreste har lyst til at høre at man tager fejl i analysen af sig selv. Uanset om man er kandidat eller firma, men det er ganske enkelt befriende at blive den erfaring klogere, for kun da kan man for alvor bevæge sig fremad.

Det evner Ruggaard & Co at facilitere en proces omkring. De er ekstremt
reflekteret og arbejder ud fra tesen om at både de og alle andre, kandidater og virksomheder, i udgangspunktet er ret almindelige og gennemsnitlige, men alle har vi hver især nogle spidskompetencer som gør at man kan være den rette til en specifik opgave.

Jeg oplever Ruggaard & Co som en virksomhed der tager deres rekruttering mere alvorligt end gennemsnittet og dermed styrker virksomhedens vigtigste aktiv, nemlig medarbejderne. Ruggaard & Cos styrke ligger i at de både er dygtige til rekruttering af rette nye holdkammerat, men også til at styrke det eksisterende team. Varme anbefalinger til Ruggaard & Cos koncept og Claus. 

Jeg vil varmt opfordre til at man tager en snak med Claus hvis man som kandidat vil blive klogere på sig selv, eller hvis man som virksomhed står med et rekrutteringsbehov eller en intern afklaring på hvad behovet består i." - Lauge

"Jeg har været igennem et ansættelsesforløb med Ruggaard & Co og kan give min bedste og ubetinget anbefaling af Ruggaard & Co. Samt af Claus Ruggaard.
Jeg var ikke jobsøgende som sådan, jeg havde allerede et godt job som jeg var tilfreds i. Men jeg trængte måske til noget nyt, nogle nye udfordringer. Claus fandt mig via netværk, og han fik vækket min nysgerrighed.

Hele forløbet var meget professionelt og helt igennem en god oplevelse. Jeg kunne fornemme at Claus havde sat sig ekstremt godt ind i Safcos ledelse, kultur og DNA. Jeg blev udfordret på den gode måde. Især min motivation og mine drømme for fremtiden blev der boret i. Claus ville også være helt sikker på, at dette skifte var det rette for mig. Ikke kun for Safco. Og han gik virkelig til mig. Cool.

Der blev løbende fulgt op på vores dialog og de spørgsmål jeg havde. Alle aftaler blev overholdt og hele processen blev styret på professionel vis. Claus Ruggaard er meget professionel, omhyggelig og empatisk. Jeg giver min varmeste anbefaling til Ruggaard & Co." - Anders Buus Larsen