Parterapi

MEIN GOTT, hvor kan parforholdet/ægteskabet være svært at få til at lykkes - I al fald evigt og konstant. Naturligvis. Man kan vel ikke være lykkelig hele tiden?

Kan man kalde det at blive kærester/blive gift/stifte familie for en slags rekruttering? Efter den store (forhåbentligt) forelskelse, så ser man lige hinanden an, man bliver "testet" løbende, parforholdet udvikler sig godt, på trods af at man lige skal gå på kompromis med en ting eller 10! 

Mange vælger at gå, enten fra hinanden eller fra sin partner. Kunne det være undgået eller skulle det ikke undgåes? For denne relation er vel livets vigtigste at holde i god form?

Der er MASSER af god online hjælp at hente - Jeg har i mit parforhold brugt en del. Og i Ruggaard & Co vil vi meget gerne hjælpe med det vi kan 

Jeg bliver ked af det og frustreret når mit ægteskab ikke er godt. Det fylder næsten ALT for mig når vi har krise. Men hvordan kom vi helt derud hvor der er krise? Kunne man have justeret og finpudset tidligere?  

Mine egne oplevelser i parforholdet og rådgivning og konsultation af andre, lært en værdifuld lektie om mig selv, min hustru Gitte og parforholdet som sådan. Vi har det godt sammen men skal da stadig kæmpe, lære, ævle, forstå og meget andet.

Igen... Selvindsigt er en meget vigtig medspiller, når det handler om at have gode relationer

Du er velkommen til at høre mere, hvis du/i også har udfordringer. Også hvis du bare vil have inspiration til at holde dit parforhold i god form.

Udover egne udviklede værktøjer bruger vi også:

Enneagrammet. Der er flere dygtige udbydere. Se mere her

De 5 Kærlighedssprog, en bog af Gary Chapman som mange kender og bruger

"MARRIAGES EITHER GET BETTER OR WORSE. THEY NEVER STAND STILL"
– GARY CHAPMAN

Her er et par gode tips mere til udvikling af parforholdet:

https://www.lgp-consult.dk/private/parterapi/
https://enneagramstedet.dk/uddannelserkurser/parforholdskursus

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores koncept, hvordan vi griber parterapi an. Vi har kontor på Ferskvandscentret i Silkeborg, beliggende særdeles naturskønt. Så vi bruger naturen så meget vi kan

NB! Vi er ikke psykologer eller par-terapeut uddannet! Bare helt almindelige livskloge mennesker
Feedback fra kunde:
"Når det du gør, kommer fra hjertet. Når du oprigtigt ønsker at hjælpe mennesker, og samtidig er passioneret og dygtig til det du laver - så kan andre mennesker mærke det. Det er den korte version af, hvorfor det er en god oplevelse at blive "udsat" for Ruggaard & Co

Deres integritet er tydelig og derfor får de min varmeste anbefaling.

Derudover er en samtale med Claus fuld af god energi, humor og oprigtig nysgerrighed

Tak for det. Hilsen Rikke"