Ledelse - Teamoptimering

"Personligt oplever jeg at god ledelse af medarbejdere og teams er ret svært. De gange hvor jeg har haft ledelse i mit arbejde, har jeg haft pænt store udfordringer. Der findes et hav af gode og nyttige råd til ledere. Og det er jo ikke breaking news, at ledelse handler om følgeskab, menneskeforståelse og en masse andet"

Den teamtræning Ruggaard & Co praktiserer, tager sit udgangspunkt i den enkeltes niveau af selvindsigt. Hvem er du - og hvem er dine holdkammerater? Hvilke værdier kommer du med til holdet? Stærke sider og mindre stærke sider. Personlighed og adfærd. Hvornår er du mindst "lækker" psykologisk? Og hvornår har du så meget overskud, empati og kæmpe teamspirit, at du deler rundhåndet ud af det hele?

Tør du bekende kulør og vise sårbarhed? Og dermed vise hvem du i virkeligheden er? For kender du dig selv på højt niveau, forstår du bedre andres adfærd. Du bliver mere rummelig, tolerant og forstående og det er vigtige egenskaber for at blive en optimal teamplayer. Så bliver forskelligheder en kæmpe fordel.

Vi bruger profil og personlighedsværktøjer "forsigtigt" til at hjælpe os, med at sætte ord på noget af det svære psykologi. Vi benytter for det meste naturen som undervisningslokale, til vores samarbejds og kommunikationsøvelser" - Claus

Filosoffen Morten Albæk skriver:
Selvindsigt skaber selverkendelse, der skaber selvværd, der skaber selvrespekt. Det er den stige, vi skal hjælpe os selv og hinanden op ad hver eneste dag. Og målet? Det er hverken tilfredshed eller lykke, da de som koordinater for vores civilisation ikke har bragt os derhen, hvor vi skal. Vi skal så ofte som muligt, hvis ikke altid, føle en dyb mening med det liv, vi lever og ser ind i.

Herunder et par podcasts som jeg finder enormt spændende og inspirerende:


Feedback fra ex-biz-partner:
"Claus Ruggaard er sat i verden for at udvikle mennesker, teams og organisationer. Han skubber gerne mennesker ud af deres komfortzone for at hjælpe dem med at øge deres selvindsigt – fordi han forstår, at manglende selvindsigt hindrer fuld udfoldelse af organisationens potentiale, og ultimativt betyder noget for organisationens trivsel og dermed bundlinje.
I mit samarbejde med Claus har jeg set, hvordan han modigt men stilfærdigt udfordrer konventionelle tænkemåder." - Henriette

Teamoptimering - Bedre Teams

Vi har blandt andre løst teamudvikling for; 

Jyske Bank - JN Data - DK Company - LEGO - Silkeborg IFs A-Hold og ungdomshold - Danfoss - Grundfos - DK Companys - V2 Tobacco - Silkeborg Kommune - Herning Kommune - 3 stjernet - Bilernes Hus - Velux - Volvo - Deloitte - Siemens - ARLA - Envidan - Kamstrup - Linak - Politiforbundet - SPX Flow - Sport 24 - Smuk Fest - Sanistål - Ship-Log - Regionshospitalet Silkeborg - Dong Energy - Elcon - Flügger - Handelsbanken - ISI Efterskole - Würth - Århus Tech - NCC Construction - Picca Automation - Systematic - Vejle Kommune

Kender du for øvrigt disse virksomheder med speciale i team oplevelser?:
Summits - Coastzone - Team-Action
Jeg anbefaler dem alle i hver sin rolle