"Claus er sej, har en fed måde at finde kandidater på, som er anderledes end de fleste headhunters og rekrutteringsbureauer som jeg er stødt på, på min vej. Claus er som en kritisk journalist, han borer, han graver og han finder kernen frem i hvad der motiverer én" - Michael

Rekruttering

Vi er i Ruggaard & Co ikke for fine til at indrømme, at vi hverken kan trylle eller udøve mirakler. Især ikke når det handler om at finde en ny god holdspiller. Og dermed undgå det modsatte, at tilføje en holdspiller som ødelægger mere (team-crasher) end hvad godt er.

De fleste der har erfaring med at rekruttere ved, at den disciplin er/kan være en stor mundfuld. Det kræver en masse tid, en bunke gensidig tillid og en masse ressourcer, hvis resultatet skal være rigtig godt. 
Og det kan vel ikke betale sig andet, end at have det mål, at sætte det bedst mulige hold fra starten? VEL?

Når vi i Ruggaard & Co får lov til at være grundige, nysgerrige og måske endda "grænseflyttende" udfordrende, så har vi ret gode resultater i vores rekruttering. Det vil flere af vores kunder gerne bekræfte, heldigvis.

Vi tager jeres teamopbygning, holdsammensætning og teamtræning ENORMT seriøst. Test os gerne. Vi kan være den seriøse og ordentlige partner i ikke troede fandtes

En case - En anbefaling - Ananas i egen juice -

Et eksempel på hvor Ruggaard & Co udfordrer opgaven og sammen finder en endnu bedre løsning:

"I Safco International A/S besluttede vi at opgradere vores salgs-ressourcer. Få en ny og stærk ressource ind i teamet til B2B divisionen "Fronter". En ambitiøs, professionel, ordentlig og energisk fagmand, der kunne løfte salget til de højder vi finder realistiske.

Jeg har hørt godt om Claus Ruggaards evner og resultater som recruiter/headhunter og jeg kender ham også privat. Så vi tog det indledende møde, som man jo gør. Vores oplæg til Ruggaard & Co var at vi skulle bruge en salgschef til "Fronter" der kunne det og det.

Hele processen fra indledende snak til udvælgelse, samtaler og endelig ansættelse af kandidat, er forløbet meget professionelt og trygt. Der har været en super god sparring, hvor Claus har udfordret os aktivt på vores umiddelbare tanker og beslutninger, så vi i fællesskab har nået det bedste i processen – netop dette er voldsomt vigtigt for os, så vi føler at der er sjæl og ansvar i opgaven – både over for os og også over for kandidaterne.

Jeg har fået en rigtig dygtig og vellidt ny mand med på holdet.

Jeg giver derfor Claus Ruggaard mine bedste og varmeste anbefalinger, han er grundig, ordentlig, nysgerrig, kreativ og smart i sine løsninger. Og spørgelysten ;-)

Min nye mand fortæller også varmt om processen hos Claus Ruggaard. Han har aldrig oplevet en så grundig og empatisk proces. Kæmpe anbefalinger derfra også til Claus.

P.S. For at det ikke skal være løgn, så fik jeg besøg af en kunde, der havde været i selvsamme salgschef-proces med Ruggaard & Co, uden at få jobbet selvfølgelig. Han skamroste også processen som værende meget positiv ud over det sædvanlige. Så hele 3 store anbefalinger på samme proces. Bravo Claus Ruggaard"
Ole Tolderlund - Direktør i Safco International A/S

Endnu en case - Hvor det faktisk ikke lykkedes ;-)

"Det lyder måske lidt mærkeligt, men Ruggaard & Co gjorde en stor forskel for os i en proces, der faktisk IKKE lykkedes… og det skulle den heller ikke, viste det sig!?!

I forbindelse med, at vi skal tage vores spin off virksomhed til det næste niveau, mente vi, at vi bare skulle ud og hyre en sælger, der kunne hjælpe os med at skalere forretningen. 

Vi satte selv en rekrutteringsproces i gang, men indså ret hurtigt, at vi ikke selv kunne følge den til dørs, så vi tog fat i Ruggaard & Co, da vi tidligere har haft et super samarbejde med Claus. 

Claus gjorde det allerede fra start klart, at uden en dybere analyse af virksomheden var det usandsynligt, at rekrutteringen ville blive succesfuld – og det blev den heller ikke.


Ruggaard & Co havde heldigvis modet til at udfordre os, og det har fået os til at genoverveje skaleringsstrategien mere grundigt, inden vi kaster os ind i rekrutteringen. 

Med deres sans for forretningen og kommercielle mindset fik vi ikke bare en rekrutteringsydelse, de ville kunne fakturere og så være ude af døren igen.


Vi fik brugbar rådgivning, der stak både dybere og bredere. 

Vi vil til enhver tid give vores varme anbefalinger af Ruggaard & Co, både fordi de er grundige og professionelle, men også fordi de reelt giver sig tid til det strategiske sparringspartnerskab. - JK"

Udtalelse og feedback fra min ex-biz-partner, dygtige Henriette Aalbæk:
"Mit samarbejde med Claus har været spændende, lærerigt, skørt (på den fede måde), og fyldt med skønne oplevelser af i fællesskab at udfordre vores kunder og hjælpe dem med at flytte ledere og deres organisationer. Det har ikke mindst været på grund af Claus' nogle gange "skæve" vinkling på tingene, hans evne til at se og nå ind bag facaderne og udfordre normen.
Claus er sat i verden for at udvikle mennesker, teams og organisationer. Han skubber gerne mennesker ud af deres komfortzone for at hjælpe dem med at øge deres selvindsigt – fordi han forstår, at manglende selvindsigt hindrer fuld udfoldelse af organisationens potentiale, og ultimativt betyder noget for organisationens trivsel og dermed bundlinje.
I mit samarbejde med Claus har jeg set, hvordan han modigt men stilfærdigt udfordrer konventionelle tænkemåder. Det gør hans arbejde med rekruttering og udvikling så meget stærkere, end hvad man almindeligvis får fra traditionelle headhuntere. Claus' insisteren på at grave dybt og grundigt kan til tider opleves som tæt på irriterende – men både kunder og kandidater, vi har betjent, har været så meget mere tilfredse med forløbet… også i tilfælde, hvor der ikke har været match" - Henriette Aalbæk

Kontakt os gerne hvis du er nysgerrig på vores metoder, holdninger, successer og det modsatte. Vi tror på at ærlighed og åbenhed er en kæmpe styrke i samarbejdet. Bedre Relationer - Bedre Match - Bedre Teams

Herunder et godt tip. En podcast om Emotionel Intelligens. En egenskab der vil hjælpe dig i enhver relation.

Referencer - Feedback:

Feedback fra Coachee:
"Jeg sluttede dagen af med en MEGET ærlig snak med Claus Hein Ruggaard. En mand hvis profiltekst på LinkedIn fangede mit øje for måneder siden. Jeg havde brug for at snakke med Claus, høre hans filosofier og syn på livet. Claus er sej, har en fed måde at finde kandidater på, som er anderledes end de fleste headhunters og rekrutteringsbureauer som jeg er stødt på, på min vej. Claus er som en kritisk journalist, han borer, han graver og han finder kernen frem i hvad der motiverer én. Varm anbefaling herfra hvis man har brug for perspektiv! Jeg har i dag lært sindsygt meget om mig selv, min motivation og hvad jeg drømmer om og kan bidrage med.. Wow!" - Michael

Tilfredshed over veludført team-øvelse

Hvert team, hver sin farve. Sjove og kreative løsninger ;-)

Koncert med Gasolin-kopiband, efter en hel dag med TeamBuilding i skoven og på Silkeborgsøerne

Feedback fra kandidat:
"Min kontakt med Ruggaard & Co har udelukkende været positiv. Det job jeg søgte, hvor Ruggaard & Co havde fået til opgave at finde idealkandidaten, fik jeg ikke. Jeg fik til gengæld en oplevelse af at være taget seriøst og blive behandlet professionelt fra første opringning fra Claus. Samtalen med Claus forløb dybt professionelt og det var tydeligt for mig, at han er enormt kompetent og dedikeret. Jeg gik derfra med en følelse af at have haft en af de bedste jobsamtaler nogensinde. Jeg havde haft en spændende dialog om jobbet, faglige såvel som personlige kompetencer. En samtale der føltes som om vi faktisk havde kendt hinanden i længere tid end vi rent faktisk havde. Claus har været tydelig, åben og ærlig gennem hele forløbet. Han har altid overholdt sine aftaler og haft respekt for min tid. Han er endvidere et meget behageligt menneske som har veludviklede kompetencer inden for mange felter inden for sit fag, og jeg vil særligt fremhæve hans evne til relationsdannelse . Jeg sætter stor pris på, at min jobsøgnings-vej krydsede Ruggaard & Co. I jagten på mit drømmejob har ikke alle ansættelsesprocesser været lige positive, men da jeg kom i kontakt med Claus, fik jeg, på trods af at jeg ikke fik jobbet jeg havde søgt, en masse værdi med mig. Det har klart givet mig ny energi til at fortsætte min søgen . Varmeste anbefalinger herfra" - Line

Samarbejds- & Kommunikationsøvelser i kano

Feedback fra kandidat:
Som kandidat hos Ruggaard & Co giver jeg hermed mine varmeste anbefalinger til både kandidater og virksomheder. Fra et kandidats synspunkt så er oplevelsen med Ruggaard & Co betydeligt anderledes end gennemsnittet for rekrutteringsbranchen. Her bliver man som menneske og kandidat virkelig taget alvorligt. Både hvis man er et match, men også hvis man ikke er. Der er ingen standardafslag eller "vi er gået med en anden" formuleringer, men et sagligt og brugbart afslag, der får dig, som kandidat, til at stå tilbage med følelsen af at have lært noget af et forløb, selv om det ikke ender ud i stillingen man var i forløb til. Jeg har oplevet Ruggaard & Co fra to sider. Både som klassisk kandidat, men også som jobsøgende med ønsket om sparring med Ruggaard & Co. Det var en øjenåbner. Claus opfordrede mig til først og fremmest at finde ud af hvem jeg selv var, hvad der motiverede mig, og hvorfor jeg havde taget de beslutninger i min karriere jeg havde. Var det jeg søgte, i virkeligheden det jeg ønskede. En dybt irriterende tilgang, hvis man som kandidat, netop ikke er afklaret og ikke har opnået den fornødne selvindsigt. Det er step 1 i Ruggaard & Cos model. Hvem er du, eller hvem er din virksomhed? Ruggaard & Co læser både mennesker og virksomheder ekstremt godt. De færreste har lyst til at høre at man tager fejl i analysen af sig selv. Uanset om man er kandidat eller firma, men det er ganske enkelt befriende at blive den erfaring klogere, for kun da kan man for alvor bevæge sig fremad. Det evner Ruggaard & Co at facilitere en proces omkring. De er ekstremt reflekteret og arbejder ud fra tesen om at både de og alle andre, kandidater og virksomheder, i udgangspunktet er ret almindelige og gennemsnitlige, men alle har vi hver især nogle spidskompetencer som gør at man kan være den rette til en specifik opgave. Jeg oplever Ruggaard & Co som en virksomhed der tager deres rekruttering mere alvorligt end gennemsnittet og dermed styrker virksomhedens vigtigste aktiv, nemlig medarbejderne. Ruggaard & Cos styrke ligger i at de både er dygtige til rekruttering af rette nye holdkammerat, men også til at styrke det eksisterende team. Varme anbefalinger til Ruggaard & Cos koncept og Claus.
Jeg vil varmt opfordre til at man tager en snak med Claus hvis man som kandidat vil blive
klogere på sig selv, eller hvis man som virksomhed står med et rekrutteringsbehov eller en intern afklaring på hvad behovet består i." - Lauge