Om Ruggaard & Co

Claus Hein Ruggaard
(Indehaver - Headhunter - HR-Rådgiver - Coach - Relations-træner - Team-træner) 

Glad, positiv, privilegeret og tilfreds.

Den korte version er at jeg er ret almindelig og gennemsnitlig. Jeg føler mig meget privilegeret, ok helbred, gode venner, dejlig familie. Det vil være tudetosset og respektløst af mig at være utilfreds med mit liv.
Derfor kan jeg jo godt arbejde på at fastholde alt det gode og måske endda udvikle og forbedre mit liv. Så det nørder jeg lidt i.
Man kan jo ikke være lykkelig hele tiden, hele livet

Jeg elsker især musik, fester, fodbold og golf.. Og rejser.. Og blive klogere
Der er så mange kloge og klogere mennesker som jeg lader mig inspirere af (selvom jeg af og til ikke helt fatter hvad der bliver talt om)
Så hvis du har en relation med mig, måske en business-relation, vil du opdage at jeg er ret ligetil, ret ærlig og meget nysgerrig på at forstå alt muligt.

Min forretningsmodel, min mission, det jeg har størst passion om at arbejde med er, kogt helt ind til benet:

At hjælpe mennesker med at forbedre deres relationer.
Relationen til kolleger, familien, venner, naboer... You name it
(Parterapi - Teamoptimering - Rekruttering - Livs-Coaching)
Fordi dine relationer er din vigtigste ressource.

"Derudover er en samtale med Claus fuld af god energi, humor og oprigtig nysgerrighed. Tak for det. - Rikke"

Kærlig hilsen Claus Hein Ruggaard

Klik her for endnu mere info om mig

December 2023 - Hvem er vi i Ruggaard & C0?

Hos os i Ruggaard & Co er vi mig og mit netværk af andre specialister som jeg gerne sætter i spil.
Jeg tilknytter gode kræfter når det giver god mening. I første omgang fokuserer jeg på de ydelser, hvor jeg føler at jeg kan gøre en forskel.

Aalbæk Ruggaard ApS (som jeg var medejer af og beskæftiget i) er i gang med at blive lukket ned "for good".

Min forretningsmakker, nu ex-makker, dygtige Henriette Aalbæk fik et godt og spændende jobtilbud fra Norlys som det ville være tosset at afslå. Good luck Yomse - Alt er godt. Jeg savner hendes dejlige og sjove selskab på kontoret. Pyt

Jeg har så brugt sommeren 2023 på at gennemtænke hvad jeg aller aller helst ville i mit arbejdsliv fra nu af. I september 2023 havde jeg det hele på plads i hovedet. Og med kærlig og motiverende opbakning fra min hustru Gitte, bliver det virkeliggjort. TAK

Henriette skriver følgende om mig efter sin exit:

"Jeg vil gerne takke Claus for det par år, vi fik sammen i projektet. Det har været en kæmpe inspiration og glæde at arbejde sammen med Claus – og når jeg forlader virksomheden, er det ene og alene fordi, jeg fik en mulighed, det var umuligt for mig at sige nej til.
Mit samarbejde med Claus har været spændende, lærerigt, skørt (på den fede måde), og fyldt med skønne oplevelser af i fællesskab at udfordre vores kunder og hjælpe dem med at flytte ledere og deres organisationer. Det har ikke mindst været på grund af Claus' nogle gange "skæve" vinkling på tingene, hans evne til at se og nå ind bag facaderne og udfordre normen"

Hos os i Ruggaard & Co er vi mig og mit netværk af andre specialister som jeg gerne sætter i spil.
Jeg tilknytter gode kræfter når det giver god mening. I første omgang fokuserer jeg på de ydelser, hvor jeg føler at jeg kan gøre en forskel.