Coaching


Jeg oplever selv at livet, af og til, tager nogle kraftige og mindre sjove sving (ufede oplevelser man gerne vil undgå), som jeg ikke lige selv kan "fixe" igen. Mine "go-to-persons" er i første omgang gode venner = almindelige mennesker men med gode erfaringer og mindsets som jeg kan lære af. 

Hvis ikke vennerne er "nok" går jeg til eksterne specialister med endnu flere værktøjer. Der er jo sådan de fleste vel gør? Der er de der døre man gå ind ad og blive klogere og hjulpet.

Der bedste er selvfølgelig at være på forkant, altså gerne undgå at de der kæmpe sving overhovedet bliver til noget alvorligt. Holde sig "sund" hele vejen rundt. Men hvem er altid på forkant? Kan man det?

Vi tilbyder et tilpasset coachingforløb baseret på din situation. Vi starter med en god snak - Det kan være om stress, ulykkeligt ægteskab, usund levevis, karriere/job, dårlig økonomi, måske noget helt andet måske det hele.. 

I Ruggaard & Co kan vi godt føle os usikre og intimideret over, om vi nu også kan bidrage med noget - Altså manglende tro på egne evner. Derfor starter vi altid med en afstemning af forventninger. Det er jo ikke sikkert at vores "visdom" er den rette for dig. Vi hjælper, så godt vi kan, med at finde DIN rette vej frem. Men vi gør det sammen med dig. Vi har ikke svarene alene

Hav lige in mente at vi ikke er psykologer eller lignende. Vi anbefaler selvfølgelig psykologer og andre fagfolk i stor stil. Måske skal du også lige overveje dette inden et psykolog besøg. Jeg læste det i Politiken 20/10 2023:

"BEHANDLINGEN HAR altså oftest rod i et ret snævert syn på livet og sindet. Når man går ind og sætter sig på stolen hos en psykolog, så er det jo for at lave noget om i sit liv. Man åbner sig for at få ændret sin opfattelse af både sig selv og verden. På den anden stol sidder så psykologen, som kan være blevet skolet ind i en temmelig ensrettet kultur, og selv de klogeste hoveder har svært ved at se deres egne blinde vinkler. Det kan være en uheldig cocktail. Det betyder ikke, at man skal lade være med at gå til terapi.

Men vi kan begynde at tale mere om nuancerne i terapien. Hvis Sofie bliver gjort opmærksom på, at hun skal have sin kritiske sans med hele vejen fra start til slut, så kan hun måske få mere ud af behandlingen. Hun skal huske, at hun gerne må skifte behandler, hvis det ikke føles rigtigt.

Hvis Sofie har øje for også de uønskede effekter af behandlingen, kan hun nemmere finde det rette match med en psykolog, og hun og psykologen kan være hurtigere til at skifte om, hvis noget kan gøres bedre for hende. Effektive behandlinger har risiko for bivirkninger. Vi vinder intet ved at lade, som om det ikke gælder for psykoterapi."


"Jeg sluttede dagen af med en MEGET ærlig snak med Claus Hein Ruggaard.
En mand hvis profiltekst på LinkedIn fangede mit øje for måneder siden. Jeg havde brug for at snakke med Claus, høre hans filosofier og syn på livet.
Claus er sej, har en fed måde at finde kandidater på, som er anderledes end de fleste headhunters og rekrutteringsbureauer som jeg er stødt på, på min vej.

Claus er som en kritisk journalist, han borer, han graver og han finder kernen frem i hvad der motiverer én.

Varm anbefaling herfra hvis man har brug for perspektiv! Jeg har i dag lært sindsygt meget om mig selv, min motivation og hvad jeg drømmer om og kan bidrage med..

Wow!" - Michael

"Når det du gør, kommer fra hjertet. Når du oprigtigt ønsker at hjælpe mennesker, og samtidig er passioneret og dygtig til det du laver - så kan andre mennesker mærke det. Det er den korte version af, hvorfor det er en god oplevelse at blive "udsat"  for Ruggaard & Co

Deres integritet er tydelig og derfor får de min varmeste anbefaling.
Derudover er en samtale med Claus fuld af god energi, humor og oprigtig nysgerrighed
Tak for det - Rikke"
.

ANBEFALINGER:
Andre spændende muligheder for personlig udvikling som Ruggaard & Co er nysgerrig på. Måske kan du blive hjulpet her også?
(listen opdateres løbende):
Firekeeper 
Lifeachiever
Mand21
Dit fulde potentiale
Enneagrammet - Grunduddannelse